Tapperij de Lange Goedzak!

Welkom op onze website!

WELKOM BIJ TAPPERIJ DE LANGE GOEDZAK


Op mijn 6e jaar ben ik vanuit Vlaardingen (Z-H) naar het Brabantse Tilburg verhuisd. Mijn vader had in een opwelling een café gekocht op/onder het Verdiplein in Tilburg, De Rode Papegaai, Le Perroquet Rouge. Dit was mijn eerste horeca-ervaring.

Op mijn 15e begon ik in de keuken(4m2)
van café De Blauwe Druif in Den Bosch, om daar vervolgens tot mijn 18e te blijven, opgewerkt tot ober.

Na mijn militaire dienst ben ik mijn Horecapapieren gaan halen via het arbeidsbureau, op de Rooie Pannen. Daar werd ik 25 jaar geleden "ontdekt" door twee bezoekers van het restaurant, Theo en Anja van de Sande, van Tapperij De Lamme Goedzak".
Anderhalf jaar heb ik daar achter de bar gestaan.

 


Na dit avontuur heb ik 9 jaar bij Restaurant Schouwburg (Lucebert), 5 jaar bij Stadscafe Meesters en 9 jaar bij Bet Kolen gewerkt.

Op dit laatste adres had ik mijn "ding" gevonden en was er van overtuigd dat ik hier tot mijn pensioen zou blijven!


Totdat......... ik op een avond op internet de Lamme Goedzak weer tegenkwam. Ter overname, al veel te lang dicht, maar nog steeds een parel op de Heuvelring. Een bezichtiging uit nieuwsgierigheid heeft geleid tot de sleutel in mijn hand en een "drive" om dit stukje Tilburg weer nieuw leven in te blazen. Zoals de Lamme Goedzak was, gaat De Lange Goedzak verder. Een bruine kroeg, waar muziek uit de jaren 70 en 80 de boventoon voert, maar waar verder bijna alles mogelijk is. 
Voor live muziek zijn alle voorzieningen al getroffen, dus laat de tijden van toen maar weer komen!

Mick & Joyce